Je winkelwagen is leeg.

Volle vrouw zoekt leuke kleding

Leuke kleding kopen met een maatje meer?

Det, ons model, is een volle vrouw. Ze doet de opleiding voor goud en zilversmid in Schoonhoven en houdt van leuke (soms sexy) kleding, ze heeft stijl en weet precies wat ze wel en niet wil dragen. Det geeft aan dat het moeilijk is om mooie kleding in haar maat te vinden en ze buigt zich in het filmpje over de voorjaarscollectie van FashionINconflict. Ze past de kleding van Boris Industries, Open End, Jaap Rijnbende en Dhio, laat zien wat haar sterke punten zijn en hoe ze die benadrukt. Det heeft een goede boezem, haar ideale kledingstukken moeten dus voor een mooi decolleté zorgen. Ze vertelt ons over haar ervaringen bij het vinden van mooie grote maten mode. Hoe winkelmeisjes reageren als ze haar maat niet in de collectie hebben, hoe ze zich voelt als haar bovenbenen niet in de broek passen die ze aantrekt en dat ze haar jas vaak niet dicht krijgt omdat ze last heeft met de bovenste knopen.

Det gaat voor 'sexy' in grote maat

Met plezier past Det een broek die haar 2 maten te groot is; 'heerlijk om ook dat eens mee te maken'! Ze geniet van de suède rok die elke 'grote maat' past vanwege de drukknopen reeks en die dus lekker verstelbaar is als je een paar kilo meer of minder weegt. Ze hijst zich in Svoboda spijkerbroeken zich verbazend over de goede pasvorm en ze trekt een colbert uit de tricot collectie van Jaap Rijnbende aan wat ze niet meer uit wil. Det laat ons ook zien dat de jurken van Dhio voor haar met haar 1.65cm te lang zijn. Uiteindelijk past ze de fleece jasjes van Boris Industries met de ruches broek van Boris en het basic shirt, ze ziet er geweldig uit!

Ook een mode verhaal?

Ben je een volle vrouw? Wil je ook wel eens op de film je 'grote maten mode' verhaal vertellen? Stuur een mail met een paar recente foto's naar ons op!

 

-->