Je winkelwagen is leeg.

Boris Industries omslagdoek fleece

 

BORIS INDUSTRIES OMSLAGDOEK FLEECE

Prachtige kleuren in de nieuwe collectie van Boris Industries, (k-)oud roze, grijsblauw en meer mooie harde en zachte tinten in fijne fleece. Lang voordat ik zelf ooit zelf van het merk Boris Industries gehoord had vroeg ik voor mijn verjaardag een Boris Industries omslagdoek fleece in zwart.

Sillouette Utrecht

Ik zag ze bij Sillouette (achter het stadhuis) in Utrecht en was altijd weer een hele tijd blij met zo'n lekkere warme omslagdoek.  Bij Sillouette vond ik naast de Boris Industries omslagdoek fleece ook de jurk meryl, het werd mijn all-time-favorite-outfit. Silloutte mode is trouwens nogsteeds één van de leukste winkels in Utrecht! Grote maten en fijne merken in een karakteristiek oud pandje aan de achterkant van het stadhuis (tegenwoordig de voorkant). De eigenaresse helpt je graag en is altijd bereid het model of de lengte van de kleding iets voor je aan te passen als dat nodig is.

Boris Industries omslagdoek fleece Boris Industries omslagdoek fleece

Type voor een omslagdoek?

Ben jij een type voor een omslagdoek? Voel je je er lekker in? Of duik je graag weg in je omslagdoek op de bank voor de tv of 's zomers buiten als het net fris wordt?

Boris INdustries omslagdoek fleece is een omslagdoek met fleece franje, casual of chique.

Geef een reactie