Je winkelwagen is leeg.

Boris Industries winkel in Hoorn

Boris Industries winkel in de buurt van de boris industries winkel

Boris Industries winkel open boris industries winkel open

boris_industries_winkel_bezoek boris industries winkel bezoek

boris_industries_winkel boris industries winkel waar

Boris Industries winkel in Hoorn

Boris Industries wordt verkocht in heel veel leuke winkels en boutiques. Mijn eigen favoriet Silouette Mode achter het stadhuis in Utrecht is er één van. De eigenaresse van Silouette Mode is als geen ander in staat om een mode-collectie samen te stellen die zowel bijzonder als goed draagbaar is ook in grote maten.  Bezoek haar winkel voor een feestjurk, een mooie sjaal of een wollen jasje, ze helpt je graag. Als je vervolgens uitgewinkeld bent bij Silouette kun je neerstrijken op het naastgelegen terras van Daens voor een heerlijke lunch.

Iedere winkel kiest zelf zijn Boris Industries collectie, de ene winkel tunieken en shirts de andere de harembroeken, soms veel, soms weinig voorraad. Er is naast de webshop van BorisINdustries (geen verzendkosten/kosteloos retour binnen nederland) één winkel in Nederland die de volledige Boris Industries collectie verkoopt en dat is de Boris Industries winkel in Hoorn.

Wil je eens lekker passen, alle kleuren van de collectie bekijken, het verschil tussen geruwde viscose en de tricot katoen voelen en je hebt geen zin om online te bestellen? Neem dan eens de tijd voor een dagje winkelen in Hoorn waar zeker niet alleen de Boris Winkel een bezoekje waard is. Wij genoten van de koffie op een zonnig terras en de leuke winkeltjes in het centrum van de stad, helaas hadden we geen tijd meer voor een bezoekje aan Zuiderzeemuseum ;-) maar volgende keer combineren we dat graag.

Openingstijden Boris Industries Winkel in Hoorn: De winkel is gesloten.

Adres Boris Industries Winkel in Hoorn: Lange Kerkstraat 13 in Hoorn.

Heb je zelf een winkel en verkoop je Boris Industries? En wil je genoemd worden op onze site? Zet dan je reaktie op dit blog of mail ons je gegevens.

Geef een reactie