Je winkelwagen is leeg.

Cocktailjurk grote maat: Margot past rood

COCKTAILJURK GROTE MAAT: MARGOT PAST ROOD

Het is bijna December, de feestdagen komen eraan. Weet jij al wat je aantrekt? In dit blog inspiratie voor avond- en feestkleding, in grote maten natuurlijk. Margot past een cocktailjurk grote maat.

Margot en ik besteden een middag aan doorpassen als de collectie binnenkomt. We hebben net het merk Juju&Christine binnen. Een mooie cocktailjurk in goede kwaliteit in rood en galajurken in zwart en turqoise die tot maat 58 doorlopen. Ik ben altijd een beetje voorzichtig met Franse maten. Franse maten kunnen klein uitvallen of net het verkeerde model hebben voor de hollandse vrouw. Tot onze eigen verbazing zijn we dolenthousiast over de pasvorm en de maten van Juju&Christine avondjurken.

cocktailjurk grote maat cocktailjurk grote maat

Avondkleding passen met Margot

Hoe ziet zo'n dag eruit? Margot komt om een uur of 10 in de ochtend het pand binnenwaaien. Ze zoent en knuffelt iedereen. Ik vraag haar of ze koffie wil en terwijl ik koffie maak stormt ze het magazijn in en ben ik haar al kwijt. Ze inspecteert de nieuw binnengekomen items en checkt de rekken op nieuwe jurken of accessoires. Ze trekt gelijk de cocktailjurk grote maat in rood aan. We beloven elkaar dat we tot de lunch werken.

Om 1500 uur in de middag moet Margot echt naar huis. Alle jurken hangen op het rek en we hebben alles aangepast, ingesnoerd en doorgemeten. We zijn niet aan de lunch toegekomen en Margot doet voor de laatste keer die vreselijke schoenen aan. De allerlaatste jurk dan- Die zwarte avondjurk met die glitterstenen.

Dan kijken we de foto's op de computer, we lachen hartelijk om de mislukte foto's en koesteren de mooie. Doorpas dagen met Margot zijn een feestje!

Het was weer fijn. Uitgeput haasten we ons beiden naar huis. Op naar de volgende passessie...

 

 

Zie hier hoe Margot de Cocktailjurk grote maat rood (of cocktailjurk grote maat turqoise) past.

Geef een reactie