Je winkelwagen is leeg.

Comfortabele jurk voor Kerst

Comfortabele jurk voor kerst

Hebben jullie dat nu ook? Zin in Kerst met alle gezelligheid van dien, maar wat trek je áán? Tijdens deze dagen kijk ik door mijn vingers en geniet ik volop van alle lekkernijen die mij worden voorgeschoteld, maar ik wil mij wel mooi én comfortabel voelen in mijn Kerst- outfit. Wat ik pertinent niet wil is mijn buik inhouden, mijzelf opgepropt voelen in figuurcorrigend ondergoed, teveel rekening moeten houden met wat ik eet of na het eten de knoop van mijn broekband zetten op (wat mijn moeder welluidend noemt) 'de vreethaak'..

Goed nieuws voor alle gelijkgestemden: er is genoeg kleding te vinden wat zowel mooi is als comfortabel draagt zowel voor, tijdens als na de Kerstmaaltijd. De volgende toppers heb ik geselecteerd uit de webshop van Fashion in Conflict: een jurk die de nadruk legt op het gezicht en decolleté, een jurk die camoufleert door goed gebruik van print en een opvallend vest.

Een prachtige halslijn doet wonderen zoals bij deze jurk-met-col van Boris Industries. De snit van de jurk doet enigszins denken aan een Empirelijn: mooi aangesloten bij de buste maar daaronder comfortabel losvallend zodat je jezelf de hele dag en avond op je mooist èn fijnst voelt. Deze jurk met opvallende print van Twister camoufleert en kleedt af. De jurk staat pittig chique met mooie kousen en hakken, maar kan ook heel goed wat sportiever gedragen worden als tuniek over een zwarte broek. En een vest zoals bijvoorbeeld deze van Ultimate Miks is feestelijk, trekt de aandacht naar je gezicht en verhult tegelijkertijd de taille.

Maar wat je ook draagt, zorg ervoor dat je jezelf mooi èn comfortabel voelt en doe daar geen consessies! Het zijn tenslotte FEESTdagen: wees lief voor jezelf en geniet.

Geef een reactie