Je winkelwagen is leeg.

Doorpassen, plannen maken en Facebook

We hebben weer zo'n heerlijke 1000-dingendag achter de rug op het kantoor van FashionINconflict. Natuurlijk moesten allereerst de nieuwste kledingstukken uitgebreid worden bekeken, gepast en gefotografeerd.

Genieten

Met deze herfstige dagen vinden wij het best lastig om te besluiten wat je aantrekt. Hebben jullie dat nu ook? Een kille start van de dag kan zomaar uitmonden in nazomerse temperaturen (of omgekeerd) en daar houden wij wel rekening mee 's ochtends. Nu houden wij altijd al van laagjes, maar soms wil je weleens wat anders. Daarom werd ik helemaal blij van deze fleece omslagdoeken van Boris. Yvette had het vrij lastig om mij netjes op de foto te krijgen omdat ik maar grijnzend bleef zwaaien en draaien ermee. Het voelde zó heerlijk aan. Intussen heb ik een antractietgrijze aangeschaft en die gaat overal met me mee naartoe!

En de fleece poncho van Boris is naast mooi en warm ook superhandig omdat deze niet kan openvallen en je je handen dus 'vrij' hebt bijvoorbeeld tijdens een wandeling in het bos met de kinderen of als je boodschappen doet.

Sjaal

Tussen alle nieuwe kleding troffen we ook een grote, prachtige zijden sjaal.. en al pratend over onder andere onze Facebookpagina besloten we spontaan om dit mooie item te verloten onder al onze volgers! Bij 250 volgers gaan we hem weggeven en - zojuist gekeken - hebben we nog maar 12 likes te gaan. Dat schiet al op!

We vinden Facebook een werkelijk leuk medium om met jullie - onze klant - te communiceren. Graag willen wij beter met jullie kennismaken en jullie mening over bepaalde zaken weten. Ik heb maat 48 en voel me daar meestal best goed onder, maar ik zou weleens willen weten hoe jullie dat ervaren. Gaan jullie gebukt onder je 'afwijkende' maat? Accepteren jullie het of zijn jullie er bij tijd en wijle zelfs blij mee? Ikzelf zet namelijk mijn (for)maat graag in als extra ondersteuning van een (zakelijk) argument of als ik ergens mijn 'entree' moet maken terwijl ik het diep in mijn hart misschien wel spannend vind. 'Hier ben ik', roep ik dan eigenlijk uit, 'jullie kunnen niet om me heen' en de manier waarop ik mij kleed helpt mij daarbij. De ene keer opvallend(er) als ik dat extra duwtje in mijn rug nodig heb of juist onopvallend als ik geen behoefte heb aan aandacht. Maar het allerliefste wel in een goede kwaliteit kleding, in iets wat me afkleedt en me blij maakt met mijzelf.

Mijn eerste vraag aan jullie is de volgende: wat vinden jullie van de woordkeuze 'een maatje meer'? Dit lees ik geregeld in advertenties voor grotematenmode en eerlijk gezegd stoor ik mij daar best aan. Ik heb een maat 48 en dat is geen maatJE. Door dat verkleinwoord voel ik mezelf niet serieus genomen, maar wat vinden jullie daar nu van en hoe zouden jullie dat dan wel omschreven willen zien? Graag lezen wij jullie mening daarover op onze Facebookpagina. De leukste reactie wordt natuurlijk beloond.

Tot de volgende keer!

Geef een reactie