Je winkelwagen is leeg.

Feestelijke kleding grote maat?

FEESTELIJKE KLEDING GROTE MAAT

Wil jij je helemaal gelukkig voelen met de feestdagen? Gerust zijn op je kleding bij dat leuke galafeest? Wij hebben een uitgebreide collectie feestelijke kleding grote maat galajurken en cocktailjurken in maat 44 t/m 54.

Feestelijke kleding grote maat

Feestelijk gekleed | waar let je op?

Vind jij het ook zo geweldig als je jezelf mag aankleden voor een avondje waar je in feestelijke kleding verwacht wordt? De voorbereidingen, het combineren en het passen vooraf zijn soms nog leuker dan het feest zelf. Belangrijk is:  De lengte van de jurk. Wat zijn de voorschriften: Is het 'gala', 'cocktail', 'tenue de ville'? Wat past bij jou? Voel je je goed als iedereen naar je kijkt of wil je er juist een beetje onopvallend uitzien. FashionINconflict heeft een grote collectie Feestelijke kleding in grote maat.

Wij adviseren natuurlijk: 'rock it out', dit is je kans en je leeft maar één keer.

Tegenwoordig kun je bij veel feesten, binnen het thema, kiezen waar je je  het lekkerst in voelt. Als je jezelf en je lichaam kent en serieus neemt, heb je mogelijk nagedacht waar je bij jezelf de nadruk op wilt leggen. Kies een jurk die daarbij past. Heb je mooie benen? Ben je trots op je decolleté?  Wil je je armen graag bedekken of juist niet? Ben je trots op je derrière?

Als je een grote maat hebt is het soms iets langer zoeken naar geschikte feestelijke kleding .... FashionINconflict is gek op feestelijke kleding grote maat! Wij hebben alvast wat jurken voor je klaar gehangen.

Zelf hebben we met een paar eisen rekening gehouden:

  1. De jurk moet lekker zitten (wat heb je nou aan een jurk waarin je je niet kunt bewegen?).
  2. Mooi om je lichaam zitten.
  3. Er supergoed uitzien.

Met die eisen shopten we een behoorlijke serie met grote maten jurken bij elkaar van van Juju & Christine  en binnenkort komt daar nog een aantal cocktailjurken bij bij. Laat die feestmaanden maar komen: wij zijn er klaar voor met onze feestkleding grote maat!

Geef een reactie