Je winkelwagen is leeg.

Links op FIC grote maten

fic grote maten

FIC grote maten linkjes,

 

 

Wij hebben vaak contact met andere webshops en soms ruilen we leuke links naar FashionINconflict grote maten en andersom. Hieronder zie je een heleboel linkjes van diverse shops en pagina's.

 

 

Fijne Schoenen

Die louboutins doen na een dag bij Fic grote maten werken echt wel pijn

Er zijn heel veel mooie en fijne schoenen op de wereld.  Als je gek bent op schoenen heb je zo je voorkeuren. Die Louboutins doen na een dagje bij Fic grote maten werken echt wel pijn aan mijn tenen en dan ben ik blij dat ik mijn stoere stappers weer aan mag trekken ;-)

 

Wat zeggen schoenen over je karakter? Iets te vaak op Shabbies, Ugg's en Fred de la Brettoniere schoenen. Daarnaast heb ik jarenlang heb ik rondgezworven op mijn rood met gouden klompen van El Naturalista of mijn glimmend zwarte birckenstock sandalen. De verschrikte kreten van vriendinnen negerend die me toefluisterden dat dat toch echt niet zo charmant stond onder mijn favoriete outfit nml: the little black dress. Over de vraag wat schoenen over je karakter zeggen ga ik nog eens goed nadenken...zou mijn karakter dan echt een combinatie zijn van Louboutin, Shabbies, Fred de la B., El Naturalista en Birkenstock zijn?

 

 

Grote maten mode magazines: 2x

 

Links naar grote maten mode magazines.

#1 Plus size blog Granddiva blog van Annemarie, ze blogt over haar leven met een grote maat.

#2 Blog magazine

 

Herenkleding grote maat: 3 webshops

Overhemden en herenkleding grote maat vind je bij deze webshops:

#1 overhemden.com

#2 sleeve7.com

#3 shirtsofcotton.com

 

Diverse links:

Veiling

Wintersport online kopen

Jako sportwear

Boxershorts

Relatiegeschenken

 

 

 

 

Geef een reactie