Je winkelwagen is leeg.

Grote Maten Mode Beurs in amsterdam

Grote Maten Mode Beurs

Grote Maten Mode Beurs in amsterdam

Om goed in te kunnen kopen bezoeken we elk seizoen een grote maten mode beurs . Soms Berlijn, Kopenhagen maar dit keer, met dank aan de griep en een man in het buitenland, gewoon de JustBib in Amsterdam. Het Whahalla voor alle grote maten mode inkopers van Nederland. 

Struinen tussen de merken

Bij binnekomst worden we direct overvallen door de modeshow. Bekende en onbekende merken showen hun collecties. We genieten van het aanbod. Dan start onze dag op de beursvloer. Een dagje tussen merken struinen: Ultimate Miks, Twister, Mat Fashion, Zuza Bart, Exelle, Doris Streich, alles bij elkaar.

Zoals elke keer kwamen we tijd tekort maar dan wel nadat we de hele wintercollectie 2015 van Mat Fashion hadden bekeken en gepast! De najaarscollectie van Twister mode en Zuza Bart hadden doorgespit en twee nieuwe merken voor onze webshop hadden gespot en ingekocht: Het Griekse La Stampa en Alice&FAY.

La Stampa met mooie zomerse linnen jurken en Alice&Fay met hun basis collectie met organisch katoen.

Mat Fashion heeft voor het najaar 2015 een nieuwe designer en de najaarscollectie zag er geweldig uit! Wij waren erg enthousiast over de lange vesten en jassen van Mat Fashion, hun jurken hebben altijd al een uitstekende pasvorm maar ook die hadden perfecte looks!

Op de foto zie je mij een Mat Fashion Jas uit de Najaarscollectie passen....

 mat_fashion_najaarscollectie_2015

Geef een reactie