Je winkelwagen is leeg.

Grote maten mode passen | Pasvorm is alles

Grote maten mode passen | Pasvorm is alles

Vandaag een heerlijke ochtend ' Grote maten mode passen ' gehad met Yvette en Nathalie van FashionINconflict. Van La Stampa (linnen tot maat 54) een nieuw merk in de webshop, hingen linnen jurken en tunieken op het pasrek. De jurken en tunieken, het materiaal en de kleuren zagen eruit om van te likkebaarden! Wat een feestje om deze kleding te mogen doorpassen: apart, luchtig vanwege het linnen en een goede pasvorm. Zelfs de mouwen zaten perfect en dat gebeurt niet vaak vanwege mijn schouders en forse bovenarmen. 

mat-fashion-broek Grote maten mode passen | Pasvorm is alles

Back to the Fifties

Daarna ‘back to the fifties’ met Lady Vintage, jurk Cosette. Deze rode flowers jurk paste ik in mijn eigen maat: 50. Voor deze jurk moet je beschikken over een fikse boezem en billen en een slankere taille (van nature of middels een corset): de stof van de jurk rekt weinig mee om juist die curves goed te benadrukken. Gelukkig word je op weg geholpen door de lange rits en een stevige brede riem in de taille. En WOW wat kleding toch doet voor je zelfbeeld! 

'Ik voelde me op en top vrouwelijk met die ruisende petticoat'.

Kortom, een heerlijke paar uurtjes want veel grote maten kleding die ik paste zat als een handschoen. En hiermee benadruk ik maar weer: pasvorm is ALLES. 

Ik heb wel wat eisen aan de kleding die ik draag, een paar voorbeelden:

1. Mouwen moeten ruim genoeg zijn: mijn schouders en armen mogen niet knellen,

2. Geen zichtbare ‘vetrolletjes’ aan mijn flanken of aftekening van mijn (corrigerende) ondergoed.

3.  Broeken moeten vooral goed in mijn kruis zitten: zo’n opgerolde prop vind ik een afknapper en zit trouwens niet fijn.

Al met al een beste waslijst. Wie herkent dat? En is dit iets wat voornamelijk geldt voor plusdames? want ik zie regelmatig skinny ladies met een vetrolletje over hun strakke jeans.. En hoe zit dat met de (plus) heren of is dat meer iets waar hun partners naar kijken en wellicht commentaar op leveren? Daar ben ik best benieuwd naar. Wil je reageren? Graag.

En maak er een mooie week van!

Margot

Geef een reactie