Je winkelwagen is leeg.

Grote maten winkel en de theedoek?

Grote maten winkel en de Theedoek

grote maten winkel Grote maten winkel en de theedoek

Het is toptijd in de grote maten winkel, klanten zijn op zoek naar mooie kleding voor de feestdagen. En ja, we hebben hele mooie feestkleding. Veel gelukkige reakties...blijer kun je me niet maken. Maar thuis gaat het leven ook door, drie kinderen een man, sinterklaas en  jarig op 5 december.  Komt niet altijd alles tegelijk??

 

 

 

Boodschappen voordat ik bij een vriendin aan de wijn ga. Ik dwaal rond tussen de schappen zonder de voorbereiding van een boodschappenlijstje (vergeet ik toch) maar de combinatie van 'zin in lekker eten' en 'weinig inspiratie' is vragen om narigheid. Ik kom thuis met een heleboel boodschappen waar niet één maaltijd mee te maken is, allemaal lekker: niet te combineren. Vanmorgen was iedereen in dit huis druk in de weer met surprises, laatste kadootjes en gedichten...ik probeer mijn verjaardag voor te bereiden door taarten te bakken, ik zou ook al wel aan mijn surprise willen werken. Mijn kinderen komen stuk voor stuk voor plakband, het recept voor de pepernoten en 'mam wil je zien hoe mijn skateboard over de bank kan rijden'? De druppel komt van mijn echtgenoot 'Schat, waar is de theedoek'? DIE VERSTOP IK ALTIJD ONDER DE BANK, DAT WEET JE TOCH!!! Gelukkig biedt de grote maten winkel ontsnapping...

Geef een reactie