Je winkelwagen is leeg.

Hebbeding: vrouwelijk en stoer

 

Hebbeding vrouwelijk en stoer

Zomercollectie Hebbeding! Een foto van een vastberaden vrouw die in de lens kijkt met een attitude van 'kom maar op'. Erbij de tekst 'punk deluxe'. Dit stoere beeld vormde het starsein voor de huidige mode collectie die zoals altijd aangenaam verrast en onmiskenbaar bij het eigenzinnige label Hebbeding past. Daarmee past het label precies bij de klanten van FashionINconflict.

'Deluxe' staat voor 'luxueus', 'kwalitatief hoogstaand' en 'gerieflijk'. Al deze woorden zijn op de Hebbeding Deluxe collectie van toepassing. Neem bijvoorbeeld de keuze in materialen: Zwitsers katoen, zijden, linnen, superzachte jerseys en viscoses, voile en moderne breisels. Allemaal stoffen van de beste kwaliteit met een hoog draagcomfort. Kenmerkend in deze collecie is het gebruik van verschillende materialen in één kledingstuk zoals bij de programma's 'linnen combi jersey' en 'knit combi silk'.

Ook het kleurpalet kan 'deluxe' worden genoemd. Zoals we gewend zijn van ze zijn zwart, wit en grijstinten weer uitstekend vertegenwoordigd in de collectie zomer 2013. Maar ook de onverwachte stap naar violet, roze en aubergine kleurt mooi mee in de zomercollectie van dit jaar. Wij hebben daarvan de jurk Drumming en sjaal Festival in de collectie evenals de prachtige grijze of zwarte top Patti.

Hebbeding is een Noord-Hollands bedrijf. Al vanaf de jaren tachtig produceren ze opvallende hippe en eigenzinnige creaties. In sommige ontwerpen kun je naar een exclusief feest, andere ontwerpen zijn casual chic. Wat de ontwerpen gemeen hebben: ze zijn altijd bijzonder.

Kortom, wij zijn fan van dit puur hollandse modelabel en verheugen ons nu al op de wintercollectie 2013/2014 die we pas voor het eerst hebben gezien. Genieten, dat is het.

hebbeding mode Hebbeding mode het verhaal

Het merk werkt met 3 maten. Draagbaar tussen maat 40 en maat 50. Sommige items wat meer andere wat minder geschikt voor de grote maten. Wij zoeken bij het inkopen natuurlijk altijd naar de items in de collectie die geschikt zijn voor vrouwen met een grote maat.

Wil je de exacte maten? Hier vind je de maattabel:

Maten van hebbeding Hebbeding maattabel in maat 1, 2, 3.

 

 

 

 

 

Zie de nieuwe Hebbeding collectie hier.

Geef een reactie