Je winkelwagen is leeg.

KADO TOT 25,- : 12 tips

december kado tot 25

Kado tot 25,- : 12 tips

 

Een kado tot 25 euro,12 tips met inspiratie voor een gaaf kado. Je kado nog niet uitgezocht? En je moet zaterdag naar die verjaardag? Wie heb jij getrokken met de lootjes? Je zus of juist de kakelverse vriendin van je broer? Ken je 'je lootje' heel goed of eigenlijk te slecht om een goed passend kado voor haar uit te kiezen? Vind je geven leuker dan krijgen maar weet je het perfecte kado nog niet? Wij geven je 12 tips voor kado's tot 25,- bij FashionINconflict. Voor ieder wat wils: Sjaals, hoedjes of fantasie panty's (die laatste in grote maten).

 

 

kado tot 25,-: tip #1

Pamela Mann panty Galactic sky

kado tot 25,- Pamela Mann panty grote maat Galactic Sky

 

 

Geef 'gekke benen' kado met de Galactic sky panty van Pamela Mann. Leuk om te krijgen en grappig om te geven. Je hoeft echt geen korte rok te dragen om plezier te hebben van deze fantasie panty. Subtiel stukje feestelijke panty boven je laarsjes is ook gaaf. Is dit jou favoriete kado tot 25 ?

Pamela Mann: Galactic sky panty €12,95

 

 

 

 

kado tot 25,- : tip #2

Boris Industries Muts strik

Boris Industries Muts strik Boris Industries Muts strik

 

 

 

Boris Industries heeft altijd wel iets opvallends in de collectie. De Muts strik is daar een goed voorbeeld van. Dus houdt 'je lootje' van opvallen? De strik kun je er gemakkelijk vanaf halen, die zit maar met een paar steekjes vast. De muts is van warme fleece en in veel kleuren leverbaar.

Boris Industries muts strik €14,95

 

 

 

 

kado tot 25,- : tip #3

Boris Industries Col Streep

Boris Industries Col Streep Boris Industries Col Streep

 

 

 

De Boris Industries Col Streep is één van de verborgen favorieten uit Boris Mode collectie. Prima kado voor een tiener. Een basis col van precies het goede materiaal in streep of in zwart. Je kunt hem om je schouders hangen of lekker twee keer om je hals wikkelen tegen de kou. Is dit jou decemberkado tot 25  ?

Boris Industries Col Streep €19,95

 

 

 

 

kado tot 25,- : tip #4

Boris Industries Bloemenketting

Boris Industries bloemenketting Boris Industries bloemenketting

 

 

 

Bijzonder in zijn eenvoud deze Bloemenketting Fleece van Boris Industries. Kado voor iemand die van 'frivool' houdt? Heb je als je lootje je gezellige dikke tante, die er altijd leuk uitziet? Dit is een topstuk. Draagbaar als ketting of sjaal in heel veel kleuren.

Boris Industries Bloemenketting fleece €24,95

 

 

 

 

kado tot 25,- : tip #5

Boris Industries Col zwart

boris_industries_col_zwart_of_streep_4_ Boris Industries Col zwart

 

 

 

De Boris industries Col zwart is het absolute basisstuk en het perfecte kado voor iemand die je niet zo goed kent. Lekkere warme col die je één of twee keer om je hals kunt slaan. Met deze col is iedereen blij.

Boris Industries Col zwart €19,95

 

 

 

 

 

kado tot 25,- : tip #6

Boris Industries sjaalketting

Decemberkado tot €25: tip #6 Boris Industries sjaalketting Boris Industries sjaalketting

 

 

 

De sjaalketting van Boris Industries blijft een goed kado. De één draagt deze sjaalketting als ketting en de ander wikkelt m om haar hals als sjaal. Durft 'je lootje' 'anders dan anders' te zijn? Dan is dit haar kado!

Boris Industries sjaalketting €19,95

 

 

 

 

 

kado tot 25,- : tip #7

Boris Industries sjaal kwastjes

boris_industries_sjaal_kwastjes_1_ boris industries sjaal kwastjes

 

 

De sjaal kwastjes van Boris Industries is een zwarte viscose sjaal met vrolijk gekleurde kwastjes. Is je 'lootje' een vrolijk type en houdt ze van gezellige sjaals waar je je helemaal in kunt wikkelen, dan is deze sjaal iets voor haar! Tijdloos en voor iedere gelegenheid.

Boris Industries sjaal kwastjes €19,95

 

 

 

 

 

kado tot 25,- : tip #8

Normal Crazy vest Gaash 

Normal_Crazy_vest Normal Crazy vest

Het Normal Crazy Vestje Gaas is een super handig 'meeneem' vest. Draagt 'je lootje' een jurk met blote armen of heeft ze het 's avonds koud dan neemt ze het Normal Crazy vestje makkelijk mee in haar handtas. Verpak het vestje in een mooi klein kadozakje en het plezier van het geven is gegarandeerd. Tot en met maat 46, is dit jou decemberkado tot 25?

Normal Crazy vestje Gaas €24,95

 

 

 

 

 

 

 

kado tot 25,- : tip #9 

A-zone hoedje veren in Petrol

12 Tips Decemberkado tot 25 12 Tips Decemberkado tot 25: hoedje petrol

 

 

Het A-zone hoedje veren in Petrol  is een petrol kleurig hoedje met veren op de zijkant. Het hoedje is van wol met sophisticated look met veren. Is 'je lootje' fan van de 20s en weet ze wel weg met hoedjes? Dan scoor zeker je met dit kado hoedje. Een perfect decemberkado tot 25,- voor je lootje.

A-zone hoedje veren in Petrol €19,95

 

 

 

 

 

 

kado tot 25,- : tip #10

Pamela Mann Fantasie Panty grote maat

pamela mann panty grote maat fantasie pamela mann panty grote maat fantasie

 

De Pamela Mann panty grote maat fantasie 'over the knee suspender' is wel een gewaagd kado natuurlijk. Je geeft hem hoogst waarschijnlijk niet aan je schoonmoeder. Een panty is altijd lastig te vinden voor vrouwen met een grote maat en een Fantasie panty in grote maat vinden is helemaal een uitdaging. Dus, zoek je een kado met een kwinkslag, iets grappigs voor je surprise? Denk dan aan deze fantasie panty van Pamela Mann.

Pamela Mann Panty grote maat fantasie €13,50

 

 

 

 

 

kado tot 25,- : tip #11

Cette Stockings grote maat

stockings grote maat cette_paris stockings grote maat cette paris

 

De Cette Stockings in grote maat' zijn of 'heel intiem' of 'geweldig' om te geven. Het ligt er maar net aan wat het gezelschap is. Wil je je vrouw verrassen met een paar prachtige stockings in haar maat dan is dit je kado maar vier je Sinterklaas of Kerst met je hockeyteam en zoek je een passend kado voor je vriendinnen dan komen deze Cette stockings ook uitstekend van pas. Durf jij dit als decemberkado tot 25 aan?

Cette Stockings grote maat €22,95

 

 

 

 

 

 

 

kado tot 25,- : tip #12

Pamela Mann panty grote maat strap around

panty grote maat strap decemberkado panty grote maat strap decemberkado

Feesteliijk is de Pamela Mann panty  grote maat met strap around? Heb je 'een lootje' die zelf nooit zo'n panty zou durven kopen? Voor volle vrouwen is het altijd moeilijk panty's te vinden en fantasie panty's in grote maat zijn helemaal een uitdaging. Deze panty valt klein dus kies de grootste maat. Geniet ervan dat de ontvanger hem gaat passen en zich realiseert dat dit een supergave panty is. Kinky of Chique. Dit is een bijzonder kado tot 25!

Pamela Mann Strap around €11,95

 

 

12 Tips: kado tot 25,- is een greep uit de mogelijkheden! Klik Hier voor meer inspiratie.

Geef een reactie