Je winkelwagen is leeg.

Laagjes-look bij 10 graden

laagjeslook

Laagjes-look JA of NEE?

Hier in de webshop hoor ik vaak: een laagjes-look ? Wat vind jij ? Ja, ik houd van een laagjes-look want ik heb gelijk die vrouw voor ogen die dat goed kan hebben. En bij die vrouw hoort een laagjes-look. Wij hebben voor de grap een laagjes-look op onze pop gemaakt maar een kern van waarheid zit er wel in. Voor mij bestaat die look uit een wijde rok of broek, een lang shirt of tuniek, een blouse en een vest. Daarover nog een vrolijke sjaal en het geheel afgemaakt met accessoires.

Boris Industries fleece jas smock €89,95  Vest Boris Accessoires Boho vest Pauw €29,95 Ultimate Miks top Rok Normal Crazy Trinny&Susannah all-in-one bodysmoother €69,95

Laagjes-look uit nood geboren

Voorspellen ze weer 10 graden voor komend weekend, wij krijgen er hier een beetje de slappe lach van. Ik heb het altijd koud en loop continu met van alles over elkaar heen gekleed, soort laagjes-look maar dan anders. Mijn dikke leggings met laarzen zijn nog maar een enkel dagje ingeruild voor een panty en hoge hakken. Het is even niet anders en we moeten het ermee doen. ' Als je maar genoeg over elkaar aantrekt heb je het ook lekker warm' was de slogan bij de verkleedpartij van onze paspop. Mijn eigen tijd komt nog wel en mijn zomercollectie wacht rustig op de eerst stabiele zonnestralen.

Voor zomer 2013 heb ik gekozen voor: Leggings, rokken, lange blouses en sjaals  en accessoires en ik verheug me op het moment dat ik ze zonder klappertanden aankan. Let the sun shine.

laagjeslook voor de kou laagjeslook voor de kou

Laagjes-look ja of nee? Laat het ons weten in je reactie!

 

 

Geef een reactie