Je winkelwagen is leeg.

Luxepaardje

Mila Mila

En daar ging ze, met een smile van oor tot oor, in de Alfa Spider met de 'straatdokter' naar de eerste hulp van het ziekenhuis.

Mam, mijn vinger doet zo'n pijn zei mijn 10-jarige dochter toen ik om 1830, na een dag werken, het huis binnenstapte, ik keek eens naar het pinkje.. Tja was wel dik en blauw en ze is een enorme bikkel, hier moest ik me niet vergissen. Maar wat te doen als je man in het buitenland zit en je met 3 kinderen alleen thuis bent. Je kunt ze allen in de auto hijsen en met zijn 4-en overleven op de eerste hulp van het ziekenhuis, nog niet gegeten en met een beetje pech ben je daar 2 uur zoet met twee van honger en vermoeidheid stuiterende zoons en een dochter met een pijnlijke hand.

Je kunt het geheel ook een nachtje aankijken en hopen dat het minder wordt met de kans dat je kind een hele slechte nacht heeft en jij dus ook. Of...en in ons geval kan dat...je consulteert de 'straatdokter' die het pinkje bewondert en besluit om samen met mijn dochter naar het ziekenhuis te rijden in haar Alfa Spider. De zonnebrillen ontbraken er nog maar aan, jaloers op alle gezelligheid en schoonheid in die auto keek ik ze na....

Twee uur later kwamen ze terug, dochterlief tot haar elleboog in paars gips gehuld, nogsteeds die enorme smile van opwinding en trots en de 'straatdokter' die mijn dochter in burger door haar ziekenhuis had geleid en behandeld van de eerste hulp tot de gipskamer.

Hoe bedoel je 'een luxepaardje': de dag van het breken van haar pink zal mijn dochter zich tot het einde der dagen herinneren als één groot feest. Wat werken er toch gouden mensen in de zorg!

Geef een reactie