Je winkelwagen is leeg.

Nieuwe jurk van Boris Industries

Nieuwe jurk van Boris Industriesnieuwe jurk boris industriesEen nieuwe jurk van Boris Industries is altijd een feestje. Anders dan andere merken werkt Boris mode met basis collecties waar zo nu en dan een nieuw item in verschijnt. Dit keer dus een nieuwe jurk van Boris Industries met grappige details. Kanten mouwen en een kanten strook onderaan.  Wat voor de ontwerpers van Boris Industries belangrijk is, is dat de jurk comfortabel zit. Ze letten daarom op materiaaldraagbaarheid en pasvorm en daarbij moet de kleding van Boris Mode 'Eigen' zijn.nieuwe jurk van boris industries

 

Een nieuwe jurk van Boris Industries is altijd een feestje. Anders dan andere merken werkt Boris mode met basis collecties waar zo nu en dan een nieuw item in verschijnt. En er valt natuurlijk ook wel eens een model of een kleurtje af. Dit keer dus een nieuwe jurk van Boris Industries met grappige details. Kanten mouwen en een kanten strook onderaan.  Wat voor de ontwerpers van Boris Industries belangrijk is, is dat de jurk comfortabel zit. Ze letten daarom op materiaaldraagbaarheid en pasvorm en  misschien wel het belangrijkste daarbij:

"De kleding van Boris Industries moet'Eigen'zijn."

Deze jurk Kant heeft mouwen van kant. Niet te kinky of te hard maar zacht elastisch kant. Onderaan de rok ook een strook van ongeveer 15 cm kant waardoor je er net niet heenkijkt.

Wat ook fijn is dat Boris hem maakt tot maat 48, en daar is ie zeker ook geschikt voor met het A-line model. We hebben hem nog niet gefotografeerd maar ik heb er wel een filmpje van gemaakt, misschien dat ik daar beelden uit kan halen om ze vast op het blog te publiceren. Top jurk dus! De Jurk kant Boris Industries is er in antra en zwart tot maat 52.

Geef een reactie