Je winkelwagen is leeg.

Olivier Wartowski Mode

Olivier Wartowski - Plus Size design kleding

Voor een bezoek aan Olivier Wartowski moet je in Parijs zijn. Wartowski is een jonge mode ontwerper die voor zijn plus collecties al prijzen won op de Pulp Fashion Week in Parijs. Na kennismaking met Olivier en een bezoek aan zijn showroom begrijpen wij waarom. Wartowski, een charmante jonge ontwerper, ontwerpt mooie items voor alle vrouwen, ook plus size vrouwen. Hij ontwerpt volgens het 'one size fits all concept' met speciale materialen. Creatief en 'almost couture'.

 

 

 

Olivier Wartowski:

"Nice pieces, Creative en 'almost couture' voor alle vrouwen"

 

 

Lees meer over ons bezoek aan Olivier Wartowski's showroom.

Doel: het vinden van bijzondere nieuwe grote maten mode

Onze trip naar Parijs heeft één doel: het opdoen van inspiratie en het vinden van bijzondere nieuwe grote maten mode. Mode die past bij onze klanten. We struinen de wijk ronde Avenue Sebastopol af, daar bevinden zich de showrooms van merken als Edmond Boublib, Eva Tralala en One-o-one. We vinden er Lilli la Tigresse en Olivier Wartowski.

 

Olivier Wartowski

Olivier Wartowski begroet ons in bedeesd Nederlands als we zijn showroom in een zijstraatje van de Avenue Sebastopol betreden. We zijn naar binnen gezogen door de kleurrijke, exentrieke jassen en tunieken in de etalage maar hebben geen idee waar we terecht komen. Boven de deur een groot bord met 'Martine Samoun'.

Al snel voelen we ons thuis. Olivier Wartowski vertelt dat zijn moeder mode-ontwerpster Martine Samoun is. Hij vertelt ons ook over zijn passie voor mode en waarom hij gekozen heeft voor de materialen, de prints en pasvormen. De meeste items uit de Wartowski collectie zijn in één maat uitgevoerd met een breed pasbereik.

olivier wartowski

We krijgen een uitgebreide rondleiding door de showroom. Het is een frisse collectie. Anders dan anders en draagbaar voor alle leeftijden.

Pulp Fashion Week Parijs

In de Parijse modewereld is hij al opgevallen. In het voorjaar van 2015 won Wartowski op de Pulp Fashion Week in Parijs al prijzen. Zijn moderne grote maten collectie valt in de smaak op de Franse versie van de grote maten mode beurs zoals we die hier in Amsterdam kennen.

 

 

olivier wartowski plus size

FashionINconflict introduceerde in oktober 2015 de ‘almost couture collectie’ van Olivier Wartowski in Nederland.

Pulp fashion week in Parijs: hier

Geef een reactie