Je winkelwagen is leeg.

Passende jeans voor iedereen

passende jeans grote maatPASSENDE JEANS: Help ons en vul hier de enquete in:

 

Het kost maar 5 minuutjes van je tijd en je doet ons een groot plezier!

passende jeans enquete

PASSENDE JEANS VINDEN EEN UITDAGING?

Passende jeans vinden is voor veel vrouwen een uitdaging. Kitty heeft zich na haar opleiding aan de Mode Academie toegelegd op maatvoering van broeken. Zij is ervan overtuigd dat huidige maatvoering, gebruikt door modebedrijven, niet geschikt is voor Hollandse vrouwelijke vormen. Kitty doet voor FashionINconflict onderzoek naar de perfect passende jeans (vanaf maat 44 en groter).

 

"Luxe stoffen, mooie designs, en de nieuwste trends: allemaal glamour. Dat is wat de meeste mensen voor ogen hebben als ze aan fashion denken, maar ik weet inmiddels beter" zegt Kitty. Het vinden van goed passende kleding is helemaal niet zo rooskleurig als dat het lijkt. Veel passen, slechte pasvormen, grote verschillen tussen de maten. En dat alles zorgt er uiteindelijk voor dat ik mijn zoektocht opgeef of genoegen neem met minder… Zonde!

 

Ondanks de vaak frustrerende scenes in diverse pashokjes ben ik toch altijd geboeid gebleven door 'Mode' en passende jeans in het bijzonder. Want, achter zo’n vanzelfsprekend product als kleding, zit een hele wereld die voor de meeste mensen verborgen blijft.

 

Met een mama in de mode leerde ik op jonge leeftijd de eerste vaardigheden die nodig zijn in de modewereld. Met deze kennis op zak begon ik zes jaar geleden bij FashionINconflict. Mijn eerste modebaantje. Ik pakte jullie pakketjes in, hielp met het uitkiezen van de collecties en schreef de uitlegtekstjes op de site.

 

 

passende jeans meten

EYEOPENER

Na het halen van mijn VWO diploma was het dan ook een logische stap om te kiezen voor de studie Fashion & Management. Hoewel ik gedurende vier jaar veel heb geleerd over productie, stoffen en patronen kwam vlak voor het schrijven van mijn afstudeerscriptie eigenlijk de grootste eyeopener:

 

 

"Kleding is gemaakt voor het Menselijk Lichaam"

KLEDING IS GEMAAKT VOOR HET MENSELIJK LICHAAM

 

 

Goh, natuurlijk! Maar waarom zit zoveel kleding dan niet goed? En waarom is de zoektocht naar een goed passende jeans dan zo ontzettend lastig? En waarom koopt iemand soms een maat 46 en een andere keer weer maat 50? Deze vragen zijn de basis geweest voor het schrijven van mijn scriptie over “de ontwikkeling van maatvoeringssystemen”. Na veel onderzoek, het analyseren van bodyscans en doen statistische analyse werd ik enorm verrast op mijn diploma uitreiking. Ik won de Meester Koetsier SNCT-award voor het meest relevante scriptie onderzoek voor de mode industrie.

EEN JEANSMERK DAT DE TAAL VAN ELK LICHAAMSTYPE SPREEKT

 

Met mijn diploma en award op zak heb ik een duidelijk doel voor ogen: Het verbeteren van pasvormen in de mode-industrie. Dit doel gecombineerd met mijn passie voor denim heeft ervoor gezorgd dat ik sinds de zomer elke dag met volle energie werk aan het opzetten van een nieuw jeansmerk dat de taal van elk lichaamstype spreekt. Zo ook die van jou!

 

Om passende jeans te kunnen maken, Jeans die ook aansluiten bij jouw vormen en wensen willen we je graag een aantal vragen stellen. Zou je deze Enquête voor ons willen invullen?

Het kost maar 5 minuutjes van je tijd en je doet ons een groot plezier!

 

 

 

passende jeans enquete

 

 

Heel erg bedankt en een fijn weekend!

Liefs Kitty

Geef een reactie