Je winkelwagen is leeg.

style je borsten: haal je het beste uit je goed gevulde voorkant!

style je borsten Haal het beste uit je borsten met wikkelvestjes

Style je borsten en haal het beste uit je goedgevulde voorkant!

We verkopen we ook lingerie en badkleding in onze webshop. Veel vrouwen met grote borsten vinden dat hun boezem te dominant aanwezig is. Met goede lingerie, kleding en een aantal style je borsten - tips haal je het beste uit je goed gevulde voorkant!

 

 

Goede lingerie is de basis

Lingerie is de basis voor al je outfits. Grote borsten hebben goede ondersteuning nodig. Draag een bh niet langer dan twee dagen want een bh heeft tijd nodig om weer in zijn oorspronkelijke vorm terug te komen. Bh’s verliezen na een tijd hun stevigheid daarom moeten ze op den duur vervangen worden. Je borsten trakteren op een nieuwe bh kan dus wonderen verrichten!

Op Fashion IN conflict de keuze uit: Plaisir BH Plain Maria, Plaisir BH Maria, Plaisir BH Plain Beate of Plaisir BH Beate

 

Style je borsten: Verdeel beter

Met strakke, scherpe halslijnen verminder je, je rondingen en wordt het borstoppervlak beter verdeeld. Hierdoor nemen je borsten optisch in volume af. Een diepe V-hals flatteert het decolleté en hierbij geldt: Hoe meer huid bij de hals, hoe mooier.

Denk ook aan badpakken met V-hals:

 

Style je borsten: laat ze zien!

Hoewel het soms beter lijkt om je borsten in vormloze kleding te verbergen is het tegenovergestelde waar! Om het bovenlichaam optisch te verlengen en versmallen kun je  vorm aanbrengen op het bovenlichaam met een mooi jasje of een wikkelvest. Probeer bijvoorbeeld een jasje wat je kunt sluiten net onder de borst.

 

Style je borsten: gebruik een wikkelvest

Ook een wikkelvest is mooi hulpmiddel om je borsten meer in proportie te laten zien. Knoop dan het wikkelvestje niet direct onder je borsten, hiermee versterk je juist de bolling. Draag het wikkelvest iets langer want dit brengt de borsten meer in proportie met de rest van je lichaam. Onder andere deze leuke wikkelvestjes in de webshop: Normal Crazy Wikkelvestje, Boris Industries wikkelvest getailleerd of Boris Industries Wikkelvest Streep

Haal het best uit jezelf, probeer de tips en style je borsten!

Geef een reactie