Je winkelwagen is leeg.

Voorjaarscollectie grote maten mode 2016

 

Voorjaarscollectie grote maten mode : de kleur trends

Voorjaarscollectie grote maten mode 2016 wat kunnen we verwachten qua kleur? Je zou het misschien niet denken maar wij zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor de zomer collectie die nu binnendruppelt bij Boris Industries en FashionINconflict!

 

 

Ultimate miks voorjaar 2016 Voorjaarscollectie Ultimate Miks met licht roze en licht blauw.

 

Om alvast wat inspiratie op te doen hebben wij de belangrijkste kleur trends voor 'spring 2016' op een rijtje gezet!

 

 

De kleur van het jaar 2016:

Kleur van het jaar 2016. Net als elk jaar heeft Pantone ook dit jaar weer ‘de kleur van het jaar’ gekozen. Opvallend is alleen dat het deze keer niet een, maar twee kleuren zijn, namelijk Rose Quartz en Serenity. Deze lichtroze en lichtblauw kleur zagen we al voorbij komen op de catwalk bij onder andere Chanel, Salvatore Ferragamo, Miu Miu, Max Azria, J.W. Anderson, Victoria Beckham en Jil Sander. Het is dan ook niet met toeval dat deze kleuren zijn gekozen tot de ‘kleur van het jaar 2016’.

 

Voorjaarscollectie grote maten mode

 

Een reflectie van de 'state of mind van onze samenleving'

Volgens Pantone zijn de kleuren die we zien op de catwalk, net zoals de ontwerpen, een reflectie van de state of mind van onze samenleving. Over deze lichtroze en lichtblauw kleuren zegt Pantone: de kleuren zijn goed in balans en weerspiegelen de behoefte aan mindfullness en welzijn als tegenhanger voor de stress die we deze tijd voelen. Daarnaast wijzen de warm roze en koel blauwe kleur ook op het vervagen van de lijn tussen man en vrouw.

Lees meer over de kleuren van 2016 op de website van Pantone.

 

Onze voorjaarscollectie grote maten mode

De merken die jullie dit voorjaar in de webshop kunnen verwachten zijn in ieder geval: Boris Industries, Ultimate Miks, Twister, Olivier Wartowski, Thombiq en Normal Crazy. En uiteraard nog wat verrassingen.….

Wij zijn geïnspireerd door deze kleuren en zijn benieuwd naar jou reactie op de items uit de collecties. Voor nu zijn wij nog heel blij met onze huidige collectie, waar we de kleuren al een aantal keer voorbij zagen komen. Wat denken jullie over licht roze en koel blauw? Hot or Not? Laat het ons weten!

Wil je je outfit vast een kleurtje geven? Kies dan voor een Fleece poncho in licht blauw of roze.

boris poncho fleece

Je vindt ze terug in de voorjaarscollectie grote maten mode 2016 van FashionINconflict.

7 gedachten over “Voorjaarscollectie grote maten mode 2016”

Geef een reactie