Je winkelwagen is leeg.

"X-two mode fotografeert bij mij"

X-two mode fotoshoot bij mij

x-two grote maten mode fotoshoot x-two grote maten mode fotoshoot

'ik moet je gewoon echt even bellen, er fotografeert een grote maten mode merk in mijn huis', zo belt mijn lieve vriendin me op....'ze kennen je'....Het blijkt X-two mode die als locatie voor hun fotoshoot bij toeval het huis van mijn vriendin hebben uitgezocht. Zo komen de dingen in het leven toch altijd weer samen, de vriendin die ik opdeed op mijn 11de op vakantie in Joegoslavie en X-two mode, het prachtige merk wat we vanaf de eerste dag op FashionINconflict voeren. 'Kom je even kijken? vraagt ze enthousiast en ik pas een ritje naar haar in tussen de woensdagmiddag activiteiten van mijn kindjes. Een feestje om haar te zien maar ook een feestje om even een kijkje te nemen op de shoot van dit mooie grote maten merk. Het model is super, de voorjaarscollectie van X-two mode nog mooier, ook voor mij leuk om dat 'aan' te zien. We hebben de voorjaarscollectie van X-two net in de shop, geniet van de mode het is een geweldige collectie.

Resultaat van de fotoshoot

Hieronder het resultaat, klik op de plaatjes voor de vergroting. Let op: nog niet alle artikelen zijn in collectie, sommige moeten nog komen, geniet van het fijne huis van mijn vriendin en natuurlijk van de prachtige voorjaarscollectie 2012 van X-two mode.

Shop de collectie van X-two mode op FashionINconflict: hier

Beelden van de fotoshoot:

Shop de collectie van X-two mode op FashionINconflict: hier

Geef een reactie